2 thoughts on “Marit2

  1. Ha Marit.. ik vind paarden zelf eigenlijk een beetje eng. Heb al eens een workshop gevolgd op het eiland bij Jaeke, om van mijn angst af te komen. Een goede reden dus om jou mee te nemen naar een paard, dan gaat het vast goed.
    Vanmiddag al snel twee paarden gevonden, maar wat ik deed, riep, smeekte, gek doen, vragen.. ze wilden niet dichterbij komen. Zelfs jouw aanwezigheid liet ze niet naar ons toekomen. Helaas….

  2. Ha Marit, een tweede poging vanmiddag. Een heel lief paardje, heel nieuwsgierig, liep ons steeds achterna. Het wilde vast graag een suikerklontje, maar dat had ik helaas niet bij me. Er was alleen één probleem.. er zat een sloot tussen het paardje en ons. Dus aaien zat er nog niet in. Maar.. wie weet wat er nog komt dezer dagen… ik denk aan je, al kan ik niet beloven dat ik ons nog dichter bij een paard kan brengen. We zien wel. Veel plezier op school. Morgen wordt het warm weer weer.. dat is wel jammer dat je dan niet al vakantie hebt. Maar wellicht kun je na schooltijd nog heerlijk genieten! Lieve groetjes van mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *